Forrás: Getty

2024 őszi dohányzóasztal trendjei: elhoztuk a legjobb inspirációkat

Természetes anyagok és dekoráció

Az idei ősz egyik legmeghatározóbb irányzata a természetes anyagok használata. A fa, a szalma és a fonott elemek egyszerre adnak rusztikus és modern megjelenést a dohányzóasztaloknak. A dísztökök, szárított virágok és termések – elsősorban a tobozok – nagyszerűen passzolnak a letisztult, minimalista berendezésekhez.

Gyertyák és hangulatvilágítás

Az illatos gyertyák idén sem hiányozhatnak a dohányzóasztalról. A meleg fények és illatok nemcsak otthonossá teszik a nappalit, hanem kiemelik a természetes dekorációkat is. A rusztikus tálakba rendezett gyertyák és dekorációk egyensúlyt teremtenek az egyszerűség és a melegség között.

Szárított virágok és pampafű

A szárított virágok, különösen a pampafű, az egyik legdivatosabb kiegészítők 2024 őszén. Ezek a dekorációk időtálló eleganciát adnak a térnek, és jól harmonizálnak bármilyen stílusú otthonnal. Egy egyszerű váza, tele szárított fűvel vagy virágokkal, remek választás az őszies hangulat megteremtéséhez.

Minimalista elrendezés

Az egyszerű, letisztult vonalak továbbra is trendben vannak. Egy-egy jól elhelyezett dísztárgy – mint például egy természetes anyagból készült váza vagy tál – tökéletesen kiegészíti az asztalt anélkül, hogy az túlzsúfoltnak tűnne tőle. A kevesebb néha több – ez az alapelv a 2024-es dohányzóasztal trendekre is igaz.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.